PSRM

07 octombrie 2018

Alexandru Suhodolschi va candida pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală Comrat

Partidul Socialiștilor din RM a desfășurat astăzi, 7 octombrie, în Comrat, un miting, împotriva politicii distrugătoare din ultimii nouă ani, a așa-numite ”guvernări pro-europene”, în cadrul căruia a fost prezentat candidatul pentru circumscripția electorală nr. 45 Comrat, vicepreședintele Adunării Populare din Găgăuzia – Alexandru Suhodolschi.

Participanții la miting s-au expus foarte dur față de guvernarea ”eurounionistă”, care prin activitatea sa din ultimii 9 ani, a obligat cetățenii să părăsescă țara.

” Partidul socialiștilor spune cu încredere “NU” regimului criminal oligarhic, regimului lichidatorilor, celor care și-au bătut joc de țară și de popor timp de 9 ani, celor care au furat bănci, întreprinderi, aeroportul, celor care au alungat din țară sute de mii de cetățeni, celor care au lichidat spitale, școli, grădinițe. Noi am venit pentru a le spune ”Ajunge! Demisia!”, a spus la miting secretarul executiv al PSRM, deputatul Vlad Batrîncea.

Președintele PSRM Zinaida Greceanîi a spus, că la acest miting s-au prezentat acei oameni cărora nu le este indiferentă soarta țării și viitorul poporului său.”Trebuie să înțelegem că noi suntem responsabili pentru familia noastră, pentru casă noastră, pentru țara noastră. Dacă vrem ca, copiii noștri să crească în familie și să-și vadă viitorul în Republica Moldova, trebuie să depunem tot efortul pentru a cîștiga la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019”, a remarcat Zinaida Greceanîi.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea lui Alexandru Suhodolschi în calitate de candidat al PSRM pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală Comrat, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă