PSRM

15 septembrie 2018

Alexandru Jolnaci a fost înaintat în calitate de candidat al PSRM circumscripția uninominală Ștefan-Vodă

Sîmbătă, 15 septembrie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat în Ștefan Vodă, un miting de protest împotriva politicii de jaf a guvernării din ultimii 9 ani. La miting a participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, deputați, primari și consilieri locali din localitățile din raioanele Ștefan Vodă și Căușeni.

Participanții la miting s-au pronunțat împotriva înrăutățirii considerabile a situației social-economice și politice din Republica Moldova, cauzată de politica incompetentă și de jaf a așa-numitelor guvernări ”pro-europene”. Cei prezenți au remarcat că unicul partid care acţionează în interesele majorităţii absolute a poporului Moldovei este Partidul Socialiştilor din Republica Moldova.

Principiile de bază ale PSRM corespund aspiraţiilor majorităţii cetăţenilor ţării noastre: trecerea la forma de guvernare prezidenţială, păstrarea statalităţii moldoveneşti şi a limbii moldoveneşti în Constituţie, pacea interetnică în ţară, statutul neutru al Moldovei pe arena internaţională, relansarea parteneriatului strategic cu Rusia, echitatea socială, apărarea Ortodoxiei şi a valorilor tradiţionale.

Locuitorii raionelor Ștefan Vodă și Căușeni și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, ales prin vot direct de popor, pentru iniţiativele sale politice şi sociale, cît şi pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și, înaintarea lui Alexandru Jolnaci în calitate de candidat, din partea OT Ștefan Vodă, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM pe circumscripția electorală din Ștefan Vodă, pentru alegerile din 24 februarie 2019

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă