PSRM

20 octombrie 2018

Alexandr Usatîi și Alexandr Nesterovschii vor candida pentru funcția de deputat pe circumscripțiile electorale Bălți nr. 9 și 10

 

Astăzi, 20 octombrie, la Bălți a avut loc încă un miting de protest al Partidului socialiștilor, împotriva politicii de jaf din ultimii 9 ani, a așa-numite guvernare a ”euro-integratorilor”, care a generat plecarea din țară a unui număr impunător de cetățeni, nemulțumiți de lipsa locurilor de muncă, de nesiguranța socială și economică, de sistemul de sănătate de calitate proastă și ”optimizările” din sistemul de învățămînt.

La mitingul de la Bălți au fost prezentate și susținute concomitent două candidaturi pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în calitate de candidați ai PSRM. Pe circumscripția electorală Bălți nr. 9, din care face parte municipiul Bălți și localități din raionul Fălești, va participa la alegeri președintele organizației teritoriale, membrul Consiliului Republican al PSRM – Alexandr Usatîi, pe circumscripția electorală Bălți nr. 10, care include o partea a municipiului Bălți și localități din raionul Sîngerei – deputatul și membru al Consiliului Republican al PSRM Alexandr Nesterovschii.

”În Bălți, s-a consolidat o echipă excelentă a PSRM, atît Alexandr Usatîi, cît și Alexandr Nesterovschii cunosc foarte bine cu ce trăiește Bălțiul și localitățile raioanelor Fălești și Sîngerei, cu ce nevoi se confruntă locuitorii. Sunt convinsă, candidații noștri vor obține soluționarea problemelor localităților și a locuitorilor din circumscripțiile sale electorale, la nivel de parlament”, a spus președintele PSRM Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă