PSRM

10 septembrie 2019

Alexandr Nesterovschi a fost înregistrat în calitate de candidat PSRM la funcția de primar al municipiului Bălți

Consiliul Electoral de Circumscripție l-a înregistrat pe Alexandr Nesterovschi în calitate de candidat din partea Partidului Socialiștilor din RM, la funcția de Primar al municipiului Bălți, precum și candidații PSRM la funcția de consilieri municipali. Alexandr Nesterovschi va fi primul în buletinele de vot, la fel și echipa de consilieri a PSRM în cel de-al doilea buletin de vot.

“Mîine va fi prezentat programul nostru pentru dezvoltarea orașului pe termen lung, care va reflecta interesele și preferințele cetățenilor din orașul nostru natal. Fără populism și promisiuni zgomotoase, doar lucruri reale pe care le putem realiza! Pentru că înțelegem gradul de responsabilitate care ne este atribuit după cîștigarea alegerilor locale și suntem gata să raportăm despre activitatea noastră la fiecare 3 luni, în cadrul întrevederilor cu dumneavoastră, dragi locuitori din Bălți!

Orașul are nevoie de un nou impuls și de oameni noi, cu idei noi!

Nu avem nimic de ascuns și nici de cine să ne temem, mergem ca să învingem!”, a scris Alexandr Nesterovschi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă