PSRM

14 octombrie 2021

Abuzurile guvernării PAS, enumerate la ședința Parlamentului, în fața coraportorilor APCE

Moment rușinos în debutul ședinței Parlamentului de astăzi, 14 octombrie. Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și cei din fracțiunea ȘOR i-au informat pe coraportorii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), prezenți la ședință, despre abuzurile comise de către majoritatea PAS.

După ce fracțiunea PAS a respins toate propunerile opoziției, liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, s-a adresat către reprezentanții APCE.

„Stimați coraportori, în așa fel și la fiecare ședință nicio propunere, nici un proiect de lege al opoziției nu se susține de majoritatea parlamentară. Deja aceasta este destul, să înțelegeți ce se întâmplă în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat Voronin.

Precizăm că opoziția parlamentară a cerut, astăzi, audierea premierului Natalia Gavrilița și a vicepremierului Andrei Spînu pe subiectul securității energetice. Totodată, Comuniștii și Socialiștii au înaintat o moțiune simplă împotriva activității ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco. Nicio inițiativă nu a fost susținută de către PAS.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă