PSRM

07 aprilie 2021

9 Mai a fost și va fi Ziua Victoriei pentru cetățenii Republicii Moldova

9 mai a fost, este și va fi Ziua Victoriei pentru cetățenii Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de către președintele PSRM, Igor Dodon, la postul de televiziune Primul în Moldova. Dodon a vorbit și despre acțiunile, care vor fi realizate în acest an.

“Noi deja am lansat reconstrucția mai multor monumente și vom continua să o facem. În acest an este o dată importantă, 80 de ani de la începutul războiului și noi vom organiza evenimente și cu ocazia acestei zile”, a mai spus Igor Dodon.

Recent, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu membrii Comitetului Național „Victorie”, în cadrul căreia au discutat subiecte privind marcarea a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei. În cursul dialogului s-a discutat despre păstrarea patrimoniului militar și istoric al Marelui Război pentru Apărarea Patriei pe teritoriul țării noastre, necesitatea de a aduce într-o stare decentă monumentele și complexele memoriale dedicate apărătorilor Patriei, acordarea ajutorului veteranilor de război.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă